Show menu
Banner

Transport- och tjänstebilar i Örebro


På vår anläggning i Örebro är vi en av de större återförsäljarna av Peugeot, vilket ger dig en trygghet när du handlar bil av oss.

Våra dedikerade företagssäljare kan hjälpa dig med både kluriga frågor och skräddarsydda lösningar. Vi erbjuder förmånliga serviceavtal, tar fram lösningar för försäkring och finansiering, samt bistår med kompetens i skattefrågor. Kort sagt, vi hjälper alla företag, stora som små, att ta fram den bästa och mest kostnadseffektiva helhetslösningen för alla företagets bilar.

Peugeot Professional Center

Jonsson Bil är certifierad som Peugeot Professional Center. Vi har specialiserade säljare som är proffs på transportbilar och vi har alltid minst 50 transportbilar i lager för dig att välja bland. Dessutom är vi självklart experter på att serva och reparera din Peugeot transportbil, så att du ska kunna ha din bil rullande så mycket som möjligt.

Peugeot har haft stora framgångar med sina transportbilar och erbjuder idag ett av marknadens bredaste modellprogram av snåla, starka och flexibla tranportbilslösningar. Välj efter företagets behov, från hantverkarnas favoriter Partner och Expert till stora och starka Boxer. 

Våra företagssäljare     


Tomas Forsman  
019- 20 73 06
Mail 


Emil Jörgensen  
019-20 73 04
Mail 

 

Servicerådgivare Peugeot Professional

019-20 73 10
Mail