Show menu

Om oss

Jonsson Bil har funnits på samma plats i Nasta sedan 1977 och har idag närmare 30 medarbetare som vill hjälpa dig som kund till ett enkelt och personligt bilägande. Vi är en auktoriserad återförsäljare av Peugeot, Citroën, Opel och Mitsubishi och erbjuder dig som kund försäljning av nya person- och transportbilar. Vi erbjuder dessutom ett stort utbud av begagnade bilar av olika märken, modeller och prisklasser. Vi har alltid minst 200 nya och begagnade bilar i lager. 

Vi är även ett Peugeot Professional Center med inriktning mot tjänstebilar och transportbilar. Vi hjälper små som stora förtag med skräddarsydda lösningar för företagets alla bilar.

I vår verkstad som är auktoriserad för Peugeot, Citroën, Opel, Mitsubishi och DS Automobiles erbjuder vi service, underhåll och reparationer av din bil samt reservdelar och tillbehör till din bil. Vi servar och ger kärlek även till andra bilmärken via vårt koncept Quickpoint.

Vi ser inte kunden som en enda bilaffär utan strävar efter att det ska bli början på en lång och god affärsrelation där kunden kommer tillbaka med glädje. Vi på Jonsson Bil kommer att göra allt för att tillgodose dina bilbehov så snabbt och effektivt som möjligt. Varmt välkommen till oss, vår kunniga personal ger dig gärna råd och tips och hjälper dig att välja rätt!