Show menu

Nya Peugeot e-Traveller

Pris från 689 900 kr

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Nya Peugeot e-Traveller är en stor och rymlig minibuss med 100 % eldrift. Nya Peugeot e-Traveller har komfort och säkerhet av högsta klass. Så, upptäck 100 % elektriska nya Peugeot e-Traveller och låt dina äventyr börja. Med nya Peugeot e-Traveller vill du ge dig ut på vägarna, både på nöjesutflykter och långa resor. Njut av den rogivande körupplevelsen tack vare den tysta och behagliga eldriften.  

Med sina två olika längder (L2 och L3) är nya Peugeot e-Traveller anpassningsbar efter dina önskemål. Den rymmer upp till 9 personer och ordentligt med bagage. Volymen i bagageutrymmet är upp till 1 500 liter med 8 passagerare och upp till 3 000 liter med 5 passagerare. 

Flera fördelar med eldrift  

Nya Peugeot e-Traveller erbjuder en ny, helt elektrisk körupplevelse med:  

  • Upp till 330 km räckvidd (WLTP). 
  • Noll CO2-utsläpp. 
  • Snabbladdning av batteriet med upp till 80 % på endast 30 min (med en 100 kW-laddare). 

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!