Show menu

Peugeot 508 & 508 Plug-in Hybrid

Pris från 449 900 kr

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Nya Peugeot 508 Plug-in Hybrid (laddhybrid) är exklusiv halvkombi. Den passar perfekt för dig som är på jakt efter en modern företagsbil med låga utsläpp. Den digitala head up-displayen visar specifik information om din körning: körläge, räckvidden i elläge och räckvidden med bensin. Bilen har attributer, både på utsidan och insidan, som visar att den tillhör hybriderna. Så som speciella HYBRID-märken baktill och på sidorna av bilen.

Nya Peugeot 508 Plug-in Hybrid ger dig en mångsidig körning med hög effekt. För att få maximal kombinerad effekt består hybridtekniken av en bensinmotor på 132 kW/180 hk och en elmotor på 80 kW/110 hk samt den nya åttastegade automatlådan e-EAT8. Allt för att ge dig en fantastisk körupplevelse! 

Fördelarna med Plug-in Hybrid

Med en Plug-in Hybrid väljer du själv körläge, mellan förbränningsmotor eller 100 % el. Dessutom får du en minskad bränsleförbrukning med i snitt 40 % och noll CO2-utsläpp vid körning i läget 100 % el. I läget 100 % el får du en helt ny körupplevelse: smidig körning utan ryck, minskade vibrationer, snabb acceleration och en tyst motor.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Peugeot 508 & 508 Plug-in HybridGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!