Show menu

Peugeot 5008 SUV

Pris från 259 900 kr

Privatleasing från 3 399 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Peugeot 5008 SUV är designad och utrustad med den senaste tekniken för att ge dig en exklusiv körupplevelse och större frihet. Det är en familjebil som passar perfekt för den större familjen. Du kan lägga till två säten vilket ger plats för totalt 7 personer. Dessa två säten kan fällas ihop och tas ut för extra lastutrymme. Tack vare de högpresterande bensin- och dieselmotorerna har Peugeot 5008 SUV en låg bränsleförbrukning vid så väl stadskörning som landsvägskörning.

Peugeot 5008 SUV finns i flera olika utföranden. Välj den Peugeot 5008 SUV som passar dig för att få största nytta, nöje och körglädje! Välj mellan utrustningsnivåerna Active och Allure samt Peugeots populära bensin- och dieselmotorer. Alla Peugeots nya dieselbilar kan köras på fossilfritt HVO-bränsle!

Välj till rätt utrustning

Anpassa din Peugeot 5008 SUV efter dina behov och önskemål genom att välja till rätt utrustning. Exempel på tillgängliga tillval är Adaptiv farthållare, Keyless (nyckelfritt lås- och startsystem), MirrorScreen, Motoriserad baklucka med handsfreeöppning och mycket mer. Det kan förekomma att utrustning och tillval ändras med kort varsel, kontakta därför våra säljare för exakt specifikation. 

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Peugeot 5008 SUVGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!