Show menu

Peugeot 3008 SUV Plug-in Hybrid

Pris från 394 900 kr

Privatleasing från 4 449 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Nya Peugeot 3008 SUV Plug-In Hybrid (laddhybrid) är en rymlig SUV med kombinerad el- och bensinmotor. Den erbjuder en mängd fördelar och finns i versionerna HYBRID4 med fyrhjulsdrift och HYBRID med tvåhjulsdrift. På förarplatsen, med hjälp av Peugeot I-Cockpit, visas information om din körning. När som helst kan du få information om körläge, räckvidden i elläge och räckvidden med bensin.

Nya Peugeot 3008 SUV Plug-In Hybrid finns i versionerna HYBRID4 (fyrhjulsdrift) och HYBRID (tvåhjulsdrift). HYBRID4 har en bensinmotor på 147 kW/200 hk samt två elmotorer på 80 kW/200 hk. HYBRID har en bensinmotor på 132 kW/180 hk och en elmotor på 80 kW/200 hk. Du väljer den versionen som passar dig bäst! 

Fördelarna med Plug-In Hybrid

Med en Plug-In Hybrid väljer du själv körläge, mellan förbränningsmotor eller 100 % el. Dessutom får du en minskad bränsleförbrukning med i snitt 40 % och noll CO2-utsläpp vid körning i läget 100 % el. I läget 100 % el får du en helt ny körupplevelse: smidig körning utan ryck, minskade vibrationer, snabb acceleration och en tyst motor.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Peugeot 3008 SUV Plug-in HybridGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!