Show menu

Peugeot 3008 SUV

Pris från 254 900 kr

Privatleasing från 3 199 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Peugeot 3008 är en kraftfull och elegant SUV med stark körupplevelse. Den upphöjda förarplatsen tillsammans med den höga markfrigången och stadiga väghållningen ger en känsla av smidighet och säkerhet som är mycket beroendeframkallande. Peugeot 3008 SUV har en rymlig kupé och ett generöst lastutrymme. Med de bränslesnåla bensin- och dieselmotorerna är Peugeot 3008 SUV bland de effektivaste och mest miljövänliga i sitt segment.

Peugeot 3008 SUV finns i flera olika utföranden. Välj den Peugeot 3008 SUV som passar dig för att få största nytta, nöje och körglädje! Välj mellan utrustningsnivåerna Active och GT-Line samt Peugeots populära bensin- och dieselmotorer. Alla Peugeots nya dieselbilar kan köras på fossilfritt HVO-bränsle!

Välj till rätt utrustning

Anpassa din Peugeot 3008 SUV efter dina behov och önskemål genom att välja till rätt utrustning. Exempel på tillgängliga tillval är Adaptiv farthållare, Avtagbar dragkrok, Keyless (nyckelfritt lås- och startsystem), Uppvärmd framruta (för torkarbladen) och mycket mer. Det kan förekomma att utrustning och tillval ändras med kort varsel, kontakta därför våra säljare för exakt specifikation. 

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Peugeot 3008 SUVGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!