Show menu

Peugeot 208

Pris från 130 900 kr

Privatleasing från 1 899 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Peugeot 208 är den kompakta halvkombin som passar perfekt som stadsbil och pendlarbil. Peugeot 208 är lätt och rolig att köra med en hög komfort. En attraktiv småbil som kombinerar körglädje med det praktiska. Med ett förvånansvärt bra bagageutrymme och rymd så får du den perfekta småbilen som klarar av alla vardagens bestyr. Dessutom är den en prisvärd bil som är billig i drift med sin snåla bränsleförbrukning. 

Air Jordan News

Peugeot 208 finns i flera olika utföranden. Välj den Peugeot 208 som passar dig för att få största nytta, nöje och körglädje! Välj mellan utrustningsnivåerna Active, Signature och Allure samt Peugeots populära bensin- och dieselmotorer. Alla Peugeots nya dieselbilar kan köras på fossilfritt HVO-bränsle!

Välj till rätt utrustning

Anpassa din Peugeot 208 efter dina behov och önskemål genom att välja till rätt utrustning. Exempel på tillgängliga tillval är Active City Brake, Backkamera, El-infällbara sidospeglar, Metalliclack, Panoramaglastak, Parkeringsradar bak, Tvåzons klimatanläggning (ACC) och mycket mer. Det kan förekomma att utrustning och tillval ändras med kort varsel, kontakta därför våra säljare för exakt specifikation. 

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Peugeot 208Genom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!