Show menu

Peugeot 2008 SUV

Pris från 229 900 kr

Privatleasing från 2 799 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Peugeot 2008 är en liten SUV som passar perfekt för par och mindre familjer. Körningen blir smidigare och mer avspänd med den kompakta ratten. Dessutom är framkomligheten bra tack vare den höga markfrigången. Peugeot 2008 SUV har ett stort och lättlastat bagageutrymme. Du utökar lätt bagageutrymmet från 410 liter till 1400 liter genom att fälla ner ryggstödet och sittdynan i baksätet. Peugeot 2008 SUV är en prisvärd och bränslesnål bil i SUV-segmentet.

Runners Point

Peugeot 2008 SUV finns i flera olika utföranden. Välj den Peugeot 2008 SUV som passar dig för att få största nytta, nöje och körglädje! Välj mellan utrustningsnivåerna Active, Allure och GT-Line samt Peugeots populära bensin- och dieselmotorer. Alla Peugeots nya dieselbilar kan köras på fossilfritt HVO-bränsle!

Välj till rätt utrustning

Anpassa din Peugeot 2008 SUV efter dina behov och önskemål genom att välja till rätt utrustning. Exempel på tillgängliga tillval är Active City Brake, Apple CarPlay, Backkamera, Panoramaglastak och mycket mer. Det kan förekomma att utrustning och tillval ändras med kort varsel, kontakta därför våra säljare för exakt specifikation. 

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Peugeot 2008 SUVGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!