Show menu

Nya Opel e-Zafira Life

659 900 kr

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Opel Zafira Life kombinerar familjevänlig flexibilitet med utmärkta funktioner och ett fantastiskt utseende, vilket gör detta fordon till det ultimata valet för alla som gillar äventyr. Opel Zafira Life sätter standarden i klassen för vardagsflexibilitet. Du kan själv välja hur du vill ha Zafira Life för att få plats med upp till nio personer, beroende på hur stor familj du har eller företagets behov. På så vis har du alltid plats för alla – oavsett om ni ska till stranden eller till ett jobbmöte.

Opel Zafira Life finns i tre olika längder. Samtliga varianter ger en perfekt balans mellan kompakta exteriöra mått och en rymlig och mycket flexibel interiör. Alla mått är lägre än 1,95 m – vilket är smidigt när du ska ned i ett parkeringsgarage. Den minsta versionen, som bara är 4,6 m lång, är snabb och smidig och passar perfekt i staden och områden där utrymmet är begränsat. Den mellanstora varianten är 4,95 m lång och den stora 5,3 m.

Välj till rätt utrustning

Anpassa din Opel Zafira Life efter dina behov och önskemål genom att välja till rätt utrustning. Exempel på tillgängliga tillval är Dubbla elektriska skjutdörrar med sensorer för automatöppning, Panoramatak, Dödvinkelvarnare, Automatisk farthållare, Head-up display och mycket mer. Det kan förekomma att utrustning och tillval ändras med kort varsel, kontakta därför våra säljare för exakt specifikation.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Nya Opel e-Zafira LifeGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Opel är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Opel. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Opel. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!