Show menu

Opel Insignia Sports Tourer

Pris från 404 900 kr

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Elegant design, förstklassiga uppkopplingsmöjligheter och intelligenta förarsystem – Opel Insignia Sports Tourer är en oemotståndlig inbjudan till långresor på vägen. Insignina Sports Tourer kombinerar premiumklass-innovationer med mångsidigheten hos en stor kombi. Kapacitet och mångsidighet gör Sports Tourer till en sann allkonstnär. Här ryms enkelt bagage av alla de slag med ett lastutrymme på upp till 1665 liter. 

Opel Insignia Sports Tourer finns i flera olika utföranden. Välj den Opel Insignia Sports Tourer som passar dig för att få största nytta, nöje och körglädje! Välj mellan olika utrustningsnivåer och motorer.

Välj till rätt utrustning

Anpassa din Opel Insignia Sports Tourer efter dina behov och önskemål genom att välja till rätt utrustning. Exempel på tillgängliga tillval är Adaptiv farthållare, Head-up display, Avancerad parkeringshjälp och en Handsfree teknologi som automatiskt öppnar och stänger bagageluckan. Allt som krävs är en svepning med foten under den bakre stötfångaren. Det kan förekomma att utrustning och tillval ändras med kort varsel, kontakta därför våra säljare för exakt specifikation.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Opel Insignia Sports TourerGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Opel är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Opel. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Opel. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!