Show menu

Opel Insignia Grand Sport

Pris från 394 900 kr

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Elegant design, förstklassiga uppkopplingsmöjligheter och intelligenta förarsystem – kraftfulla Opel Insignia Grand Sport inbjuder till långresor.

I Insignia ryms enkelt personer och bagage i alla storlekar. De generösa dimensionerna i baksätet och bagageutrymmet förhöjer varje åktur för både förare och passagerare. Trots allt utrymme för benen har Grand Sport 490 liter bagageutrymme, vilket kan utökas till 1 450 liter genom att alla tre stolarna i baksätet fälls ned helt plant.

Välj till rätt utrustning

Anpassa din Opel Insignia Grand Sport efter dina behov och önskemål genom att välja till rätt utrustning. Exempel på tillgängliga tillval är Ergonomiska storlar med massagefunktion, Automatisk nödbromsning, Adaptiv farthållare, Trafikskyltsavläsning och mycket mer.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Opel Insignia Grand SportGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Opel är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Opel. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Opel. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!