Show menu

Opel Grandland Plug-in Hybrid

Privatleasing från 4.999 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Opels moderna Plug-in Hybrid kombinerar det bästa av framstående teknik med högsta komfort och driftsäkerhet som alltid har varit synonymt med Opel. Opel Grandland Plug-in Hybrid är en Opel för framtiden.

Opel Grandland har kraften hos en SUV och intelligensen av en Plug-in Hybrid. Ladda snabbt och enkelt, nyttja fyra körlägen och fyrhjulsdrift med totalt 300 hk. Opel Grandland Plug-in Hybrid kompromissar inte och är en multibil för alla tillfällen. Bilen finns i flera olika utföranden. Välj den Opel Grandland Plug-in Hybrid som passar dig för att få största nytta, nöje och körglädje!

Upplev körglädjen

Grandland Plug-in Hybrid låter dig välja mellan fyra körlägen: elektrisk, hybrid, fyrhjulsdrift och sport. Valet är ditt! Tack vare bromsåtervinning är det även möjligt att öka räckvidden med i genomsnitt 10 procent, då bilen tar tillvara på den energi som uppstår vid inbromsning och använder den för att ladda batteriet. 

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Opel Grandland Plug-in HybridGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Opel är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Opel. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Opel. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!