Show menu

Opel Grandland

Privatleasing från 3 699 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Äventyret kallar och Grandland har svarat. Denna häftiga SUV drar till sig blickar med sina skarpa linjer, starka uppbyggnad och smidiga attityd. Den är perfekt från varje vinkel, exteriört och interiört! Med ett tvåfärgat tak kan du göra din Grandland ännu mer spännande. 

Opel Grandland X finns i flera olika utföranden. Välj den Opel Grandland X som passar dig för att få största nytta, nöje och körglädje! Välj mellan olika utrustningsnivåer och motorer. Opels utbud av effektiva motorer erbjuder storartade prestanda till låga kostnader. Välj en motor som passar din körstil.

Fantastiska köregenskaper

Varje Grandland  erbjuder optimal effekt för att ta dig dit du ska. Hoppa in och upplev den dynamiska men ändå mjuka körningen. Optimalt grepp tack vare det justerade chassit – bilen är som klistrad vid asfalten. Dynamiska köregenskaper tack vare ­den lätta konstruktionen.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Opel GrandlandGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Opel är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Opel. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Opel. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!