Show menu

Opel Crossland X

Från 189 900 kr

Privatleasing från 2 499 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

En elegant crossover med SUV-design. Opel Crossland X har högeffektiva motorer, premium-klass innovationer och exceptionell flexibilitet. Designad för dig, arbetstid, fritid, familjetid och ensamtid. Den erbjuder exceptionell mångsidighet och utrymme som i en SUV – oavsett vad dagen erbjuder. Opel Crossland X finns i två olika utföranden. Välj mellan utrustningsnivåerna ENJOY och DYNAMIC.

Med en lastkapacitet på 410 liter och sin typiska SUV-design erbjuder den det största utrymmet i sin klass. Det kan även utökas till hela 1.255 liter. Det finns många möjligheter att göra din bil ännu rymligare: baksätet kan flyttas och är fällbart 40/60, armstödet kan fällas för transport av längre föremål och det bakre utrymmet kan även justeras i höjdled. 

Välj till rätt utrustning

Anpassa din Opel Crossland X efter dina behov och önskemål genom att välja till rätt utrustning. Exempel på tillgängliga tillval är Vindrutedisplay, LED-strålkastare, Backkamera med panoramavy, Döda-vinkeln-varning och mycket mer. Det kan förekomma att utrustning och tillval ändras med kort varsel, kontakta därför våra säljare för exakt specifikation.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Opel Crossland XGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Opel är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Opel. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Opel. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!