Show menu

Nya Opel Combo-e Life

Upptäck nya Opel Combo-e Life, en 100 % elektriska minibuss som passar perfekt för stora familjer och företag som behöver transportera människor eller är i behov av en rejäl bil. Nya Opel Combo-e Life har plats för upp till sju personer. Bilen är utrustad med toppmodern teknik samt praktiska och innovativa säkerhetsfunktioner, för din och dina passagerares säkerhet!  

Nya Combo-e Life är 100 % elektrisk, vilket innebär noll CO2-utsläpp. Bilen är utrustad med ett batteri som har en räckvidd på upp till 280 km (WLTP). Allt eftersom du lär dig mer om fördelarna med elektrisk mobilitet kan du optimera din hastighet, körstil och komfortinställningar för att maximera räckvidden hos din nya Combo-e Life. 

Kommer inom kort

Nya Opel Combo-e Life lanseras inom kort. Ta gärna kontakt med våra säljare om du vill veta mer om nya Opel Combo-e Life. 

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Opel är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Opel. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Opel. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!