Show menu

Opel Astra 5-dörrar

Pris från 219 900 kr

Privatleasing från 2 499 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Astra kombikupé är mer än Opels flaggskepp i kompaktklassen. I varje Astra förenas premiumfunktioner med sportig manövrering och oslagbara anslutningsmöjligheter. Opels motorer levererar gott om kraft till lätta Astra Kombikupé. Det gör bilen sportig, jämn och reaktionssnabb, men även ekonomisk, så att du kan se fram emot exceptionell och effektiv körning.

Opel Astra finns i flera olika utföranden. Välj den Opel Astra som passar dig för att få största nytta, nöje och körglädje! Välj mellan utrustningsnivåerna Enjoy, Elegance och GSI. Upplev fördelarna med nästa generations ECOTEC® -motorer som ger lägre bränslekostnader och utsläpp. 

Smarta funktioner

Upplev Opel Eye - kameran med avancerade säkerhetsfunktioner som erbjuder extra säkerhet och bekvämlighet. Den hjälper dig exempelvis med att undvika kollisioner, fortkörningsböter, köra säkrare och mer avkopplat i trafik samt mörker och mycket mer. Opel Eye är standard för Enjoy och Dynamic. Finns ej för versionen Essentia.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Opel Astra 5-dörrarGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Opel är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Opel. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Opel. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!