Show menu

Peugeot 208 & e-208

Pris från 239 900 kr

Privatleasing från 3 799 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Peugeot e-208 är den elektriska citybilen som är reaktionssnabb och ger en stimulerande körupplevelse med den helt eldrivna motorn. Peugeot e-208 har allt för att göra dig nöjd. Den har en exklusiv stil som är både teknisk och modern och som sticker ut. Med Peugeot e-208 blir din vardag enklare tack vare snabb och intuitiv laddning samt rätt att köra överallt i staden, även i områden med restriktioner.

Elmotorn i Peugeot e-208 har en effekt på 100 kW (136 hk). Med 100% eldrift får du en helt ny körupplevelse: smidig körning utan ryck, direkt acceleration, en tyst motor och noll CO2-utsläpp vid körning. För dig som föredrar förbränningsmotorer finns bilen med bensin- och dieselmotorer. Du väljer det som passar dig bäst! 

Smarta funktioner

Peugeot e-208 har många smarta funktioner som hjälper dig under körningen. I den digitala 3D-displayen får du enkelt information om körningen. Informationen projiceras som ett hologram men syns också på pekskärmen. På så sätt kan du koncentrera dig på körningen utan att ta blicken från vägen. Informationen som visas är bland annat körläge och batteriets laddningsnivå.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Peugeot 208 & e-208Genom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!