Show menu

Nya Peugeot 308 & 308 Plug-in Hybrid

Pris från 379 900 kr

Privatleasing från 4 299 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Upptäck nya Peugeot 308 Plug-in Hybrid, den första Peugeot-modellen med det nya Peugeot-emblemet samt Hybrid-emblemet. Det sofistikerade utseendet med eleganta och sportiga linjer utmärker den nya designen för nya Peugeot 308 Plug-in Hybrid. Förarmiljön Peugeot i-Cockpit® är dedikerad till plug-in hybriden med den konfigurerbara, anpassningsbara och digitala head-up displayen som visar specifik information om körningen för föraren. 

Nya Peugeot 308 Plug-in Hybrid kombinerar motorer på 180 och 225 hk. Bilen erbjuder helt nya körupplevelser tack vare kombinationen av bensin, diesel och elenergi, vilket ger optimal väghållning och komfort. Det elektriska batteriet ger en helelektrisk räckvidd på upp till 60 km.  

Fördelarna med Plug-in Hybrid

Fördelarna med nya Peugeot 308 Plug-in Hybrid är många, med en plug-in hybrid kan du själv välja körläge mellan förbränningsmotor och 100% el. I körläget 100% el får du: 

  • Upp till 60 km räckvidd (WLTP). 
  • Noll CO2-utsläpp. 
  • En tyst motor. 

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!