Show menu

Nya Peugeot 3008 & 3008 SUV Plug-in Hybrid

Pris från 444 900 kr

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Nya Peugeot 3008 SUV Plug-in Hybrid (laddhybrid) förenar styrka och elegans med innovativ teknik som bidrar till en unik körupplevelse. Nya Peugeot 3008 Plug-in Hybrid har ett nytt kraftfullt framparti, den moderna och förstklassiga förarmiljön Peugeot i-Cockpit. Olika körlägen där det 100 % elektriska körläget har en räckvidd på upp till 59 km. 

Nya Peugeot 3008 Plug-in Hybrid kommer med två effektiva och dynamiska motorer – en tvåhjulsdriven med 225 hk och en fyrhjulsdriven med 300 hk. Förbränningsmotorn, som är en bensinmotor kombineras med en elektrisk motor.

Fördelarna med Plug-in Hybrid

Med en Plug-in Hybrid väljer du själv körläge, mellan förbränningsmotor eller 100 % el. Dessutom får du en minskad bränsleförbrukning med i snitt 40 % och noll CO2-utsläpp vid körning i läget 100 % el. I läget 100 % el får du en helt ny körupplevelse: smidig körning utan ryck, minskade vibrationer, snabb acceleration och en tyst motor. 

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Nya Peugeot 3008 & 3008 SUV Plug-in HybridGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!