Show menu

Nya Peugeot 2008 SUV

Från 189 900 kr

Privatleasing från 2 449 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Nya Peugeot 2008 är en mindre SUV som passar utmärkt för par och mindre familjer. Tack vare den kompakta ratten blir körningen smidigare och mer avspänd. Den höga markfrigången förstärker både framkomligheten och det attraktiva utseendet. Nya Peugeot 2008 SUV är mångsidig samt lika smidig och kompakt i staden som den är robust och säker på den öppna vägen. Den är utrustad med ett stort och lättlastat bagageutrymme. Du utökar lätt bagageutrymmet från 410 liter till 1400 liter genom att fälla ner ryggstödet och sittdynan i baksätet. Peugeot 2008 SUV är en prisvärd och bränslesnål bil i SUV-segmentet.

Marcas de cal?ado, bolsas e vestuário na Spartoo

Nya Peugeot 2008 finns i flera olika utföranden. Med nya Peugeot 2008 väljer du fritt mellan bensinmotor, dieselmotor eller elmotor (läs mer om nya Peugeot e-2008). Helt utan kompromisser. Du väljer det som passar dig bäst! Oavsett så ger nya Peugeot 2008 samma utrymmen, komfort och körglädje oberoende val av drivlina. 

Smarta funktioner

Nya Peugeot 2008 har många smarta hjälpfunktioner för ökad trygghet. Det finns körhjälpsfunktioner såsom Peugeot Drive Assist Plus som ger en semi-självkörande upplevelse. Med filpositioneringssystemet och den anpassningsbara hastighetsregulatorn med Stop & Go-funktion, anpassar Peugeot Drive Assist Plus automatiskt din hastighet till bilen framför och håller ett säkert stoppavstånd. Hjälpfunktionen finns som standard, tillval eller inte tillgängligt beroende på version.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Nya Peugeot 2008 SUVGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!