Show menu
Banner

Jobba hos oss

Vi söker en Servicerådgivare

Är du driven, engagerad och serviceinriktad och som älskar att hjälpa kunder. Vi tar nu nästa steg och expanderar – och har utmaningen till dig som servicerådgivare!

Hos Jonsson Bil är kvalité och nöjda kunder högsta fokus och tillsammans vill vi skapa den bästa arbetsplatsen för alla. Jonsson Bil har fyra nybilsmärken, Peugeot, Opel, DS och Mitsubishi samt Örebros bredaste urval av begagnade bilar.

Som servicerådgivare är du central i hela verkstadsprocessen med kunderna. Du ger en hög service, stöd och vägledning till kund samt säkerställer att kunden får ett professionellt bemötande från första kontakt till utlämning av bil. Som servicerådgivare kommer du få en viktig roll hos oss, du blir ansiktet utåt men också internt en viktig samordnare för att optimera flödet och ledtiderna på bokade arbeten.

Är du den vi söker? Vi söker därför dig som älskar att hjälpa kunder, är serviceinriktad, affärsmässig och har ett högt driv och vilja att skapa nöjda kunder och se lösningar på saker. Några års erfarenhet av arbete med kundservice ser vi som en stark fördel, har du fordonstekniska kunskaper är det givetvis meriterande men inget krav. Det viktigaste för oss är att du brinner för service och har en stark vilja att tillsammans med dina kollegor säkerställa bra arbetsflöde, kvalitet och nöjda kunder.

Viktiga personliga egenskaper är problemlösare, bra på samarbete och gillar ordning och reda. Du trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter, har lätt för att se vad som behöver göras och har en förmåga att lägga in en högre växel om arbetssituationen kräver det. Du är en van datoranvändare och gärna erfarenhet av olika DSM-system, Office mm. Vidare har du B-körkort.

Placeringsort Örebro. Tjänsten är tillsvidare och 100%. Ansök redan idag genom att klicka på länken nedan.

>> Sök tjänsten här <<

För eventuella frågor kontakta vår Verkstadschef Johanna Helisten på tel. 019-20 73 14 eller mail johanna.helisten@jonssonbil.se.

 

Vi söker en B2B säljare

Som B2B säljare (Företags- och Transportbilsäljare) på Jonsson Bil är du ansvarig för att företaget uppnår fastställda mål för såväl nybils- som begagnatförsäljningen i vårt område som är Örebro med omnejd.

Det innebär att du har ansvar för fastställda volymkrav/marknadsandelar och bruttovinster. För att uppnå dessa mål behöver du tillsammans med dina kollegor proaktivt bearbeta potentiella kunder och organisationer. Vår affärsmodell bygger på långsiktigt relationsskapande där du är Jonsson Bils ansikte utåt. För att lyckas behöver du ha en god initiativförmåga samt en drivkraft att göra affärer.

Du utgår från bilhallen men förväntas även delta i kundaktiviteter, event och olika företagsnätverk. Du ska ha ett stort intresse av försäljning samt vara engagerad för att ständigt överträffa kundens förväntningar. Till din hjälp har du ett härligt team och en engagerad generalagent som företräder våra fyra nybilsmärken Peugeot, Opel, DS och Mitsubishi i Sverige. Du rapporterar direkt till försäljningschef i Örebro. 
Rekrytering sker löpande. Sök tjänsten redan idag genom att klicka på länken nedan.

>> Sök tjänsten här <<

För ytterligare upplysning, kontakta Försäljningschef Fredrick Hafström 0705-85 81 41 eller fredrick.hafstrom@jonssonbil.se

 

Vi söker en Fordonstekniker

Jonsson BIl växer och behöver stärka personalstyrkan i Örebro. Därför söker vi nu en duktig fordonstekniker till vår verkstad. Jonsson Bil har fyra nybilsmärken, Peugeot, Opel, DS och Mitsubishi samt Örebros bredaste urval av begagnade bilar. Som fordonstekniker hos oss på Jonsson Bil förstärker du serviceteamet och blir en viktig del i vår målsättning ”Örebros mest nöjda kunder”. Som person är du noggrann, strukturerad och en lagspelare.

Tidigare erfarenheter inom yrket eller från liknande bransch är starkt meriterande. Placeringsort Örebro. Tjänsten är tillsvidare och 100%.

Är du den vi söker?

För eventuella frågor kontakta Servicemarknadschef Magnus Lindström på tel. 019-20 73 11 eller mail magnus.lindstrom@jonssonbil.se

Ansök redan idag (senast 10/1-2022) Skicka ditt personliga brev och CV till magnus.lindstrom@jonssonbil.se