Show menu
Banner

Jobba hos oss

 

Vi söker en Fordonstekniker

Jonsson Bil stärker nu upp inför framtiden och söker tekniker/mekaniker. Bilbranschen står inför en häftig omställning och en ny tids mobilitet i både kundperspektiv och kundupplevelse, digitalisering fortskrider i hög takt, nya drivmedel med elektrifiering som fokus, nya sätt att äga sina bilar på, och vikten av enkelhet och stöttning i bil-ägandet.

Vi växer, utökar med fler nya varumärken och breddar vårt utbud och behöver stärka personalstyrkan i Örebro. Är du erfaren bil-/ lastbilsmekaniker eller är du nyutbildad och vill växa och utvecklas är du välkommen till oss på Jonsson Bil.

Som fordonstekniker hos oss på JonssonBil förstärker du serviceteamet och blir en viktig del i vår målsättning ”Örebros mest nöjda kunder”. Som person är du noggrann, strukturerad och en lagspelare. Arbetet är mångsidigt med arbete såväl med nybilar som begagnade bilar och flera moment som hör bilen till.

Tjänsten är i Örebro.

Tjänsten är tillsvidare och 100%

Till din hjälp har du ett härligt och mycket strukturerat team i en välskött och fin bilanläggning. Du har stor möjlighet till utveckling och arbete med hög frihetskänsla. Jonsson Bil ingår idag i en företagsgrupp med totalt 5 stora bilanläggningar i Örebro, Norrköping, Jönköping, Eskilstuna, Köpingoch representerar nybilsmärken Peugeot, DS, Citroen, Opel och Mitsubishi.

Är du den vi söker?

För eventuella frågor kontakta Verkstadschef Johanna Helisten på 0704-453614 eller mail johanna.helisten@jonssonbil.se

Ansök vi länken Fairrecruiting.se eller skicka ditt personliga brev och CV till johanna.helisten@jonssonbil.se