Show menu
Banner

Jobba hos oss

Servicerådgivare Mercari Backoffice

Är du proaktiv, engagerad och serviceinriktad och som älskar att hjälpa kunder. Vi vill ligga steget före och serva våra kunder med ett enkelt bil-ägande. 

Hos oss är kvalité och nöjda kunder högsta fokus och tillsammans vill vi skapa den bästa arbetsplatsen för alla.  

Som servicerådgivare på Mercari backoffice som vi kallar ”ProActiveCenter” är du central i vårt servicemarknadsarbete. Du ger en hög service, stöd och vägledning till kund. Du jobbar proaktivt med att kontakta våra befintliga kunder för samtliga varumärken, bokar in service, kampanjer och verkstadsarbeten. Bevakar våra inkommande serviceförförfrågningar såväl på telefon, via e-post samt digitalt via hemsida, chat etc.  
 

Är du den vi söker? 
Vi söker därför dig som älskar att hjälpa kunder, är serviceinriktad, affärsmässig och har ett högt driv och vilja att skapa nöjda kunder och se lösningar på saker. Några års erfarenhet av arbete med kundservice ser vi som en stark fördel, har du fordonstekniska kunskaper är det givetvis meriterande. Det viktigaste för oss är att du brinner för service och har en stark vilja att tillsammans med dina kollegor säkerställa bra arbetsflöde, kvalitet och nöjda kunder. 

Viktiga personliga egenskaper är problemlösare, bra på att samarbete och gillar ordning och reda. Du trivs i en central roll med många kontaktytor, har lätt för att se vad som behöver göras och har en förmåga att lägga in en högre växel om arbetssituationen kräver det. Du är en mycket god datoranvändare och gärna erfarenhet av olika DMS-system, Office mm. Vidare har du B-körkort. 

Mercari Group jobbar för 5 stycken bilanläggningar i Jönköping, Norrköping, Örebro, Eskilstuna och Köping. Vi är återförsäljare och representerar tillsammans nybilsvarumärkena Peugeot, Opel, Citroen, DS, Mitsubishi, Nissan, Mazda och Fiat.  
Vi erbjuder ett arbete i en företagsgrupp med framåtlutad inställning och utveckling av serviceaffär som högt prioriterad. Vi erbjuder nybilsmärken från en stabil och mycket utvecklande fabrikskoncern i Europa. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda dig som medarbetare en bra och utvecklande miljö, varför vi alltid säkerställer utbildningsnivåer och möjlighet till vidareutveckling. Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför erbjuder fast lön och friskvårdsbidrag. 

Tjänsten är tillsvidare på 100% 
Placering i Örebro 

För eventuella frågor kontakta Magnus Lindström på tel. 0730-569336 eller mail magnus.lindstrom@jonssonbil.se 

Ansök redan idag via länken Fairrecruiting.se 

 

Tekniker

Vill du arbeta i ett företag med stark tillväxt där du får möjligheter att växa och utvecklas. Är du nyexaminerad, har annan mekanikerbakgrund eller har några års erfarenhet och söker efter en ny utmaning! Då är det kanske dig vi söker som mekaniker till Jonsson Bil i Örebro. Vi erbjuder dig ett arbete och framtid i ett företag som brinner för att ge kunden ett bra och roligt bilägande. 

 
Huvudsakliga arbetsuppgifter 

  • Service på våra nybilsmärken personbil och transportbil.  
  • Service och Reparationer på begagnade bilar som vi säljer.  
  • Däckskiften och reparationer. 
  • Du arbetar självständigt och samarbetar med dina kollegor och servicerådgivare.  

 

Vad vi erbjuder 

  • Vi erbjuder ett arbete i ett företag med framåtlutad inställning och utveckling av serviceaffär som högt prioriterad.  
  • Vi erbjuder nybilsmärken från en stabil och mycket utvecklande fabrikskoncern i Europa.  
  • Möjlighet till vidareutveckling.  
  • Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför erbjuder fast lön, friskvårdsbidrag och samarbeten med företagshälsovård.  

 
Vad vi önskar av dig 
 
Vi tror att du tillsammans med oss vill utvecklas både gemensamt och individuellt, har en positiv hållning, kan hugga i och arbeta allsidigt. Du bör ha datorvana och förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Du trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete.  
 

Jonsson Bil ingår i en grupp med totalt 5 stycken bilanläggningar i Jönköping, Norrköping, Örebro, Eskilstuna och Köping. Vi är återförsäljare och representerar tillsammans nybilsvarumärkena Peugeot, Opel, DS, Mitsubishi, Nissan, Mazda och Fiat. Våra anläggningar har även en stark begagnat-affär som ger oss fina möjligheter att jobba med många märken i vardagen.  
 
Vi har en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Vi lyfter varandra och har kul på jobbet, på så sätt utvecklas vi enskilt som tillsammans. 
 

Ansök redan idag till; johanna.helisten@jonssonbil.se eller via länken Fairrecruiting.se 

 
Välkommen med din ansökan