1. Hem
  2. /
  3. Jobba hos oss
jobba-hos-oss-1.jpeg

Jobba hos oss

Är du redo att ta nästa steg i karriären? Se våra lediga tjänster här.

Vi söker en KUNDMOTTAGARE

Vi söker efter dig som vill bli en del i vårt professionella serviceteam och ta dig an rollen som Kundmottagare vid vår fullserviceanläggning i Örebro.

Som Kundmottagare är du vår verkstads ansikte utåt och den viktiga länken mellan tekniker och kund. Du arbetar proaktivt genom att kontakta våra kunder och boka deras bilar för service, vidare planerar du in arbete i vår verkstad och efter utförd service är det du som lämnar ut bilen till kunden och tar betalt.

Har du goda fordonstekniska kunskaper är det meriterande, eller så har du gedigen erfarenhet från bilbranschen och en servicekänsla ut i fingerspetsen.

Du drivs av att uppnå målsättningar på ett konsekvent och effektivt sätt, du värdesätter att vara del av ett team där alla drar åt samma håll. Det är naturligt för dig att i mötet med andra skapa positiva och samarbetsinriktade relationer oavsett om det är med kollegor, kunder eller andra samarbetspartners.

Om du sedan tidigare har jobbat med kundservice i någon form och har erfarenhet av relationsbyggande försäljning har du goda förutsättningar att ta dig an detta uppdrag. Du är en prestigelös kollega som har förmågan att skapa god stämning och teamwork.

Du ska ha god datavana och behärska Office-paketet. B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftlig är ett krav. Du behöver också ha god läsförståelse i engelska. Kunskaper i fordonsdatasystem och/eller CABAS är mycket meriterande men inget krav.

Vårt erbjudande till dig

  • Vår målsättning är att du ska få lika mycket energi som du ger till ditt arbete.
  • Du kommer dagligen jobba med våra varumärken Peugeot, DS, Opel, Citroen och Mitsubishi.
  • Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatisk av våra kollektivavtalade försäkringar och pension.
  • Friskvårdsbidrag -  Företagshälsovård för att du ska må bra är en självklarhet hos oss.
Två servicerådgivare som lämnar över nycklar till varandra, en tekniker i bakgrunden som läser en arbetsorder.

Är du den vi söker?

För eventuella frågor kontakta Servicemarknadschef Magnus Lindström, tel. 073-0569336 eller på magnus.lindstrom@jonssonbil.se

Välkommen med din ansökan!

ANSÖK HÄR

Vi söker en TEKNIKER/MEKANIKER

Jonsson Bil stärker nu upp inför framtiden och söker tekniker/mekaniker. Bilbranschen står inför en häftig omställning och en ny tids mobilitet i både kundperspektiv och kundupplevelse, digitalisering fortskrider i hög takt, nya drivmedel med elektrifiering som fokus, nya sätt att äga sina bilar på, och vikten av enkelhet och stöttning i bil-ägandet.

Vi växer, utökar med fler nya varumärken och breddar vårt utbud och behöver stärka personalstyrkan i Örebro. Är du erfaren bil-/lastbilsmekaniker eller är du nyutbildad och vill växa och utvecklas är du välkommen till oss på Jonsson Bil.

Som fordonstekniker hos oss på Jonsson Bil förstärker du serviceteamet och blir en viktig del i vår målsättning ”Örebros mest nöjda kunder”. Som person är du noggrann, strukturerad och en lagspelare. Arbetet är mångsidigt med arbete såväl med nybilar som begagnade bilar och flera moment som hör bilen till.

Tjänsten är i Örebro.

Tjänsten är tillsvidare och 100 %.

Till din hjälp har du ett härligt och mycket strukturerat team i en välskött och fin bilanläggning. Du har stor möjlighet till utveckling och arbete med hög frihetskänsla. Jonsson Bil ingår idag i en företagsgrupp med totalt 6 stora bilanläggningar i Örebro, Norrköping, Jönköping, Köping, Eskilstuna, Strängnäs och representerar nybilsmärken Peugeot, DS, Citroen, Opel och Mitsubishi.

jobba_hos_oss_tekniker

Är du den vi söker?

För eventuella frågor kontakta Servicemarknadschef Magnus Lindström på tel. 073-0569336 eller via mail magnus.lindstrom@jonssonbil.se 

Välkommen med din ansökan!

ANSÖK HÄR

 

jobba-hos-oss-2.jpeg

Spontanansökan

Hittar du inte den tjänst du är ute efter. Välkommen in med din spontanansökan.

Jobba med experter

Hos oss har du ett härligt och mycket strukturerat team i en välskött och fin bilanläggning. Du har stor möjlighet till utveckling och arbete med hög frihetskänsla. Jonsson Bil ingår idag i företagsgruppen Mercari Group AB med totalt sex stora bilanläggningar i Örebro, Norrköping, Jönköping, Köping, Eskilstuna och Strängnäs som tillsammans representerar nybilsmärkena Peugeot, DS, Citroen, Opel, Mitsubishi, Mazda och Nissan.

mercari-group-22.jpeg
Stäng

Avvikande öppettider

Dessa datum har vi lite andra öppettider än vanligt.

Öppettider - Bilförsäljning

Fredag 23/12

09.00-13.00

Julafton 24/12

Stängt

Juldagen 25/12

Stängt

Annandag jul 26/12

Stängt

Fredag 30/12

09.00-15.00

Nyårsafton 31/12

Stängt

Trettondagsafton 5/1

09.00-15.00

Trettondedag jul

Stängt

Öppettider - Verkstad

Fredag 23/12

07.00-13.00

Julafton 24/12

Stängt

Juldagen 25/12

Stängt

Annandag jul 26/12

Stängt

Fredag 30/12

07.00-15.00

Nyårsafton 31/12

Stängt

Trettondagsafton 5/1

07.00-15.00

Trettondedag jul

Stängt