Show menu
Banner

Boka bilverkstad och reservdelar i Örebro
Genom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer användas av oss för att ta kontakt med dig gällande bokning av service/reservdelar.

Om vår bilverkstad

I vår kundmottagning hittar du Magnus, Johanna och Andreas som tillsammans med våra tekniker ansvarar för att din bil får rätt service, underhåll och reparation. Ring oss på 019-20 73 10, eller använd vår onlinebokning för att få ett prisförslag och boka ett verkstadsbesök.

Auktoriserad verkstad  
Vår verkstad är auktoriserad för Peugeot och DS Automobiles. Vi hjälper dig med service, underhåll och reparationer på din Peugeot och DS. Självklart monterar vi alltid äkta originaldelar när något måste bytas. Alla våra tekniker är experter på dessa varumärken, och utbildas kontinuerligt för att de alltid ska vara uppdaterade på allt när det gäller din bil. Kort sagt, du kan alltid känna dig trygg när du lämnar din bil i vår verkstad.  

Vår verkstad är även en Eurorepar Car Service-verkstad vilket betyder att vi utför service, förbesiktning, underhåll och reparationer av de flesta personbilar och transportbilar. Oavsett märke och modell. Läs mer om Eurorepar Car Service här.

                                                                                                                         

Läs vad som ingår i varje service nedan: